Vuoden Yrittäjänaiset

Ehdota Pieksämäen vuoden 2019 yrittäjänaista!

Pieksämäen Vuoden Yrittäjänainen valitaan seuraavan kerran syksyllä 2019!

Voit ehdottaa Vuoden Yrittäjänaista halutessasi jo nyt!
Valintakriteerit Vuoden Yrittäjänaiseksi ovat:

  • Hän on Pieksämäen yrittäjänaiset ry:n jäsen
  • Hän on käytännössä hoitanut kannattavasti yritystään yksin tai perheyrityksessä vähintään kolme vuotta ja toteuttanut yritysideaa menestyksellisesti
  • Hän on osoittanut erityistä luovuutta ja suunnitelmallisesti sekä määrätietoisesti hoitanut yritystään tai kehittänyt yrityksensä toimintaa ottamalla käyttöön uusia menetelmiä ja hyödyntämällä alansa uutta tietoa
  • Hän on Pieksämäkeläinen yksinyrittäjä tai työnantajayrittäjä

Tee ehdotus vuoden yrittäjänaiseksi:
info@pieksamaenyrittajanaiset.fi

​Edellisten vuosien voittajat

Satu Pylkkönen 2017

Sisustusliike Blue Velvet Oy

Tämän vuonna 2001 perustetun yrityksen omistaja on vuonna 1967 syntynyt, kahden pojan äiti ja paljasjalkainen pieksämäkeläinen. Kuten niin monella kanssasisarella, hänen yrittäjäuransa sai alkunsa halusta/tarpeesta työllistää itsensä. Vuosien saatossa hänen 16 vuotta täyttänyt yrityksensä on aika ajoin työllistänyt yhdestä kahteen henkilöä.

Itseään hän kuvaili sanoilla sitkeä ja periksiantamaton… Lisäisin listaan ainakin adjektiivit määrätietoinen, joustava, ammattitaitoinen ja ihana asiakaspalvelija. Vaikka työpäivät välillä tuppaavat venähtämään pitkiksi, se ei haittaa, koska hän rakastaa työtään. Hän on myös ollut mukana järjestämässä sekä Sisustusmessuja että sisustusiltoja yhdessä muiden paikallisten yritysten kanssa.

Yhdistystoiminta on myös tämän naisyrittäjän sydäntä lähellä. Hän on sekä Pieksämäen Yrittäjanaiset ry:n että Pieksä ry:n jäsen ja on ollut kummassakin yhdistyksessä hallitusaktiivi.

Mirja Kovanen 2015

Kenkä ja Kesport Kovanen Oy

Mirjan  kauppiasura perheyrityksessä alkoi jo koulu- ja opiskeluaikoina. Hän on mukana valtakunnallisessa Muotikaupanliiton hallituksessa, Pieksämäen kirkkovaltuustossa ja Pieksämäen keskustan kehittämisyhdistys Pieksä ry:ssä puheenjohtajana. Partiotoiminnan kautta hän on kasvanut mukaan Punaisen Ristin toimintaan, jossa hän on keräysvastaavana.

Vuoden Yrittäjänaiselle luovutettava Harjavaltaa-patsas on kuin yrittäjänaisen muotokuva; sinnikäs, peräänantamaton ja rohkea, mutta pilke silmäkulmassa. Tähän voidaan vielä lisätä, että reipas ja toimelias.

Onnittelut Mirjalle!

(​ Palkittu Yrittäjänainen on järjetyksessä seitsemäs 7.)

Minna Vihonen 2013

​Minna Vihonen Pöyhölän Pappilasta.

Paljon onnea Minnalle!​

 

Riitta Tenhunen 2012

Vuoden 2012 Yrittäjänaiseksi julistettiin Riitta Tenhunen.

Paljon onnea Riitta!

Seija Häkkinen 2011

Seija Häkkinen julkistettiin Vuoden Yrittäjänaiseksi 2011 yhdistyksen syysvuosikokouksessa 15.10.2011 Ravintola Victoriassa.
Seija on määrätietoisella työllä, perusteellisella osaamisella sekä joustavalla ja hyvällä palvelulla luonut Kemikalio ja Kauneushoitola Seija Häkkinen ky:stä menestyvän liikeyrityksen. Oman ja henkilökunnan ammattitaidon ylläpitäminen koko ajan kehittyvällä alalla on hänelle tärkeää.

Paljon onnea Seija!

Jaana Leskinen 2010

Vuoden Yrittäjänainen 2010 on Jaana Leskinen. Pieksämäen

Yrittäjänaiset ry julkisti valinnan 4.12.2010 Hotelli Savonsolmussa.
Hän on vakuuttava ja vaikuttava yrittäjänainen, aktiivinen ja arvostettu yhdistystoimija ja yrittäjien edunvalvoja paikallistasolla ja valtakunnallisesti.
Fysioterapia-, kuntoutus- ja liikuntapalveluja tarjoava Kunnonkeskus työllistää 15 ihmistä, ja lisäksi tiloissa toimii 10 itsenäistä yrittäjää ja ammatinharjoittajaa.

Liisa Heikkinen 2009

Pieksämäen Vuoden Yrittäjänainen 2009 on Liisa Heikkinen. Pieksämäen Yrittäjänaiset ry julkisti valinnan 24.10.2009 vuosikokouksessaan Pöyhölän Pappilassa.

Yrittäjänä Liisa Heikkinen on suomalaista sisua omaava nainen, joka on omalla määrätietoisuudellaan ja rohkeudellaan kasvattanut yrityksensä Matti ja Liisa Kodin yhdeksi paikkakuntamme suurimmista työllistäjistä ja myös tunnusluvuiltaan parhaiden joukkoon.

Matti Ja Liisa Koti Oy tarjoaa psykiatristen pitkäaikaispotilaiden hoitoa ja kuntoutusta kodin omaisessa yksikössä. Toiminta jakaantuu laitoshoitoon ja asumispalveluihin.

Yritys on perustettu v. 1997 ja henkilökuntaa on n. 100.

Anja Tarvainen 2008

Pieksämäen Yrittäjänaisten hallitus valitsi ensimmäiseksi Vuoden Yrittäjänaiseksi aktiivisen jäsenen, loistavan verkostoitujan, joka ymmärtää yhteistyön merkityksen.

Anja on ollut kaupan alalla 36 vuotta ja oma Lorena vaateliike hänellä on ollut 15 vuotta.

Anja on oman alansa rautainen ammattilainen, seuraa jatkuvasti mitä maailmalla on tarjolla, pitää itseään ajan tasalla ja se näkyy hänen liiketoiminnassaan ulospäin.

Hän on luonteeltaan positiivinen ja esimerkillinen esikuva pieksämäkeläisestä naisyrittäjästä.

Paljon onnea Anja!